23/06/2020

TortosaTurisme presenta un espot publicitari per promocionar la ciutat

"Tortosa, tota una vida per venir, un segon per enamorar-te'n", aquest és el lema del nou espot publicitari que Tortosa Turisme ha impulsat per tal de dinamitzar la ciutat durant l'estiu per atreure els visitants de proximitat.

Aquest matí, l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i el tècnic de turisme, Oriol Segarra, n'han presentat els detalls.

Per Roigé, aquesta campanya "no només vol promocionar el turisme de proximitat i d'interior, sinó també els desplaçaments curts i ajudar a l'economia de Tortosa, als comerços i a la restauració".

La campanya arriba just després d'haver-se fet oficial la campanya turística impulsada per la Diputació de Tarragona i la del Departament de Turisme de la Generalitat de Catalunya. Ara, és el torn de la promoció de Tortosa com a ciutat de destinació turística de qualitat i lluny de les massificacions. És per això que des de Tortosa Turisme s'han realitzat una sèries de vídeos per a la campanya que reforcen la marca de Tortosa i el ja existent eslògan de "Tortosa, ciutat del Renaixement". El vídeo que s'ha fet públic a la presentació és el de l'espot publicitari que s'emetrà a les televisions d'àmbit nacional i que ha estat realitzat per l'empresa ebrenca de Films Nòmades. TV3 l'emetrà aquest migdia abans del programa Cuines i durant la pausa publicitària del TN vespre.

No obstant això, s'han realitzat altres vídeos, d'un minut de durada, específics per al turisme de parelles o familiar que es difondran a través del canal de YouTube i de les principals xarxes socials. En aquesta línia també es promocionarà la ciutat a les xarxes amb banners a través de Facebook Ads i Instagram Ads. I per últim, per tal d'arribar al públic de les que fins ara han estat les principals zones de procedència dels visitants, es farà una campanya a la premsa escrita a nivell estatal que es difondrà pel País Valencià, País Basc, Aragó, Navarra i Madrid.

Finalment, el tècnic de turisme, Oriol Segarra, ha explicat també que, més endavant, es presentarà un altre anunci adreçat al cicloturisme, per presentar com a principal atractiu per a aquest tipus de target el Delta de l'Ebre i la Via Verda.

Amb tot, des de l'Ajuntament s'espera que la campanya no només serveixi per a promocionar la ciutat durant aquests mesos d'estiu, sinó que també pugui allargar-se fins a principis de la tardor.



Tortosa, Terres de l'Ebre, 22 de juny de 2020


Redactat per: Irene López