07/07/2020

Inauguració de l’exposició “Blues, Jazz & Muses” al Museu de l’Ebre

l passat divendres el Museu de l'Ebre va acollir la inauguració d'una mostra de dibuix obra de l'il·lustrador Abel Carrasco. L'exposició, sota el títol "Blues, Jazz & Muses" s'hauria hagut d'inaugurar al mes d'abril, però l'estat d'alarma pel Covid-19 ho va fer impossible.

No obstant això, per a l'artista aquest ha estat un factor positiu perquè l'apartat dedicat a les muses no estava previst des d'un inici i l'ha il·lustrat tot durant els dies del confinament, inspirant-se en noies artistes que ha conegut a través de l'Instagram.

Així doncs, l'exposició compta amb prop d'una vintena de dibuixos de músics i cantants de jazz i blues i de les muses. Carrasco ha estat obsessionat des de petit al món del còmic i de la il·lustració. Va formar-se a l'Escola d'Art de Sabadell i ha compaginat diferents disciplines com la il·lustració publicitària, l'Storyboard, els còmics, les caricatures i els retrats.

A l'acte inaugural es va fer una acció de dibuix i de música en viu conjunta amb els il·lustradors Abel Carrasco i Toni Térmens i els músics Duna Fontanet, al piano, i Xavi Mulet, al saxofon.

L'acte també va comptar amb la presència del regidor de cultura, Enric Roig, la regidora de governació, Estefanía Valdés, i el president d'Amigues i Amics de l'Ebre, Marc March.

L'exposició es podrà visitar en els horaris habituals del museu coincidint també amb la Mostra de Jazz.

 

 

Tortosa, Terres de l'Ebre, 6 de juliol de 2020

 

 

Redactat per: Irene López