30/06/2020

L’Agrupació de Comerç, Tortosa +, impulsa la campanya promocional


 "T'hem trobat a faltar!", la campanya que vol reactivar el comerç de Tortosa

La presidenta de l'Agrupació de Comerç Tortosa +, Maria José Ferré, juntament amb l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i el regidor de promoció econòmica, Sisco Pepió, han presentat aquest matí una nova campanya publicitària per reactivar el comerç local i de proximitat després de l'aturada per la pandèmia del Covid-19.

La presentació ha tingut lloc a la plaça Barcelona on s'ha desplegat una gran pancarta amb el lema "T'hem trobat a faltar!" a la façana lateral del Mercat Municipal.

Tal i com ha explicat Roigé, "la campanya té per objectiu promocionar el comerç, el Mercat i la restauració de la mà dels nostres propis comerciants". Una iniciativa engegada a partir de la reunió amb la Taula Econòmica i que se suma al directori de comerç i al futur Market Place.

Així ho ha explicat el regidor de promoció econòmica, Sisco Pepió, que ha destacat que "hi ha un seguit d'accions paral·leles que se sumen a aquest pla estratègic de dinamització de la ciutat com el Market Place, la digitalització del comerç o la implementació d'una targeta moneder que començaran a dur-se a terme a partir del mes d'agost".

La presidenta de l'Agrupació Tortosa + ha remarcat que "necessitem recuperar la confiança dels nostres ciutadans perquè només gràcies a ells es pot tornar a mantenir viu el comerç".

La campanya consistirà en difondre diversos cartells promocionals per edificis i barris destacats de la ciutat, a banda de tenir una força importància a les xarxes socials a través de la promoció de bànners publicitaris.

Una campanya que ha estat encarregada a l'empresa Bluverd Comunicació i que se suma a les altres presentades a la ciutat, com la de Tortosa Turisme, que pretenen recordar la importància del turisme i del comerç de proximitat per tal que la ciutat es pugui anar reactivant i recuperant econòmicament en aquesta etapa de retorn, de mica en mica, a la normalitat.



Tortosa, Terres de l'Ebre, 25 de juny de 2020


Redactat per: Irene López