31/10/2013

Jornada "Restauració i Salut a la Mediterrània. L'acreditació AMED" a Móra d'Ebre

El proper dijous, 7 de novembre, al matí, es portarà a terme al Centre Cívic de Móra d'Ebre, ubicat als baixos de l'Ajuntament, la Jornada "Restauració i Salut a la Mediterrània. L'acreditació AMED".
Està organitzada per l'Agència de Salut Pública de Catalunya i l'Ajuntament de Móra d'Ebre, i hi col·laboren el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, l'Associació d'Hostaleria de les Terres de l'Ebre i l'Acadèmica de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears.

L'objectiu de la Jornada és difondre les virtuts de l'alimentació d'estil mediterrani i encoratjar els restaurants perquè sol·licitin l'acreditació Alimentació Mediterrània (AMED), un distintiu de qualitat de l'Agència de Salut Pública de Catalunya. La UNESCO ha declarat la dieta mediterrània Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

En la mateixa Jornada es debatran temes d'interès sanitari i d'acord amb el Pla integral de Promoció de la Salut mitjançant l'Activitat física i l'Alimentació saludable (PAAS) , com ara l'envelliment saludable, el consum de fruita de proximitat o l'activitat física en gent gran i es difondran les activitats que es realitzen a la Ribera d'Ebre. La clausura de la Jornada la realitzarà la senyora Marta Ferrussola, amb la conferència "La importància de l'activitat física en la gent gran".

Aquesta activitat està adreçada a professionals i estudiants del món de l'hostaleria, restauració , nutrició i dietètica, professionals de la salut pública i per a totes aquelles persones que estiguin interessades en l'alimentació, l'estil de vida i l'envelliment saludables. Està oberta a tothom i és gratuïta.