10/03/2021

Laura Borràs, Albert Batet i Mònica Sales es reuneixen amb entitats de les Terres de l’Ebre


Els diputats electes de Junts per Catalunya Laura Borràs, Albert Batet i Mònica Sales van reunir-se ahir amb dues entitats rellevants en el camp de la recerca i de l'economia a les Terres de l'Ebre: el Projecte Emma i l'Associació d'Empresaris de les Comarques de l'Ebre (AECE).

La investigació biomèdica realitzada a través del Projecte Emma, que impulsa la recerca en càncer de mama a l'Ebre, "és un actiu pel territori i per a tot el país", va assegurar Batet, després de conèixer els objectius exposats pel doctor Carlos López i el seu equip, compartits amb la Fundació Ferran i l'Institut Català de la Salut de les Terres de l'Ebre.

Borràs, Batet i Sales van conèixer de primera mà el funcionament del grup d'investigació en Patologia Oncològica i Bioinformàtica de l'Ebre. "Un projecte que capta talent i posa el nostre territori en el mapa de la recerca mèdica i el coneixement", va expressar Mònica Sales.

Durant la jornada, també es van escoltar les demandes de l'Associació d'Empresaris de les Comarques de l'Ebre (AECE) que van reivindicar establir els confinaments perimetrals en relació a la regió sanitària.

Els diputats electes es van tornar a posar a la seva disposició per continuar treballant de manera coordinada al llarg de la propera legislatura al Parlament de Catalunya perquè "des de les Terres de l'Ebre hem de construir país amb tots els actius possibles", va assenyalar Batet.

En les dues reunions també hi van participar altres membres de la candidatura a la les Terres de l'Ebre.