18/12/2020

Chakir el Homrani visita Amposta i explica el futur projecte d'alberg a l'antiga residència d'avis

 

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, realitzarà demà dissabte, 19 de desembre, durant el matí una visita institucional a les Terres de l'Ebre.

En primer lloc, El Homrani visitarà Amposta per participar, a les 10 hores, en l'obertura del Networking ODISSEU "Nova ruralitat, teletreball i TIC". El projecte, impulsat pels departaments de Treball, Afers Socials i Famílies -a través de la Direcció General de Joventut- i d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, vol connectar joves i empreses d'arreu del territori per afavorir l'arrelament, el retorn i l'arribada al món laboral de joves de les Terres de l'Ebre a través del teletreball.

La jornada tindrà lloc a l'Auditori Municipal d'Amposta (c. de Sebastià Juan Arbó, 2) i a la inauguració intervindran també l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs; el director dels Serveis Territorials del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a Terres de l'Ebre, Jesús Gómez, i el director de l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (IDECE), Albert Salvador.

A les 11 hores, el conseller arribarà a l'antiga residència d'avis d'Amposta (c. de Cervantes amb c. del Gran Capità) i, juntament amb l'alcalde, faran una breu visita a l'interior de l'edifici (els mitjans gràfics podran prendre imatges). Seguidament, Chakir el Homrani i Adam Tomàs faran una atenció a mitjans a l'exterior de l'equipament per explicar el futur projecte d'alberg.

Finalment, a les 12.15 hores, el conseller visitarà les instal·lacions del nou centre ocupacional d'APASA (Associació de Famílies de Persones amb Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament de la comarca del Montsià) a Santa Bàrbara, acompanyat de l'alcalde, Antoni Ollés, i membres de l'entitat.