21/03/2016

Presenten una aplicació mòbil per portar tot Móra d'Ebre a la butxaca

L'Ajuntament de Móra d'Ebre ha presentat avui la nova aplicació per a dispositius mòbils dedicada al municipi, amb la qual ofereix a la ciutadania la possibilitat de tindre recollida i a l'abast tota la informació d'interès del municipi en qualsevol moment i en qualsevol lloc.

L'aplicació inclou un total de vuit apartats: notícies, agenda, llocs d'interès, activitat comercial, llocs per menjar i beure, llocs per dormir, informació d'interès i la possibilitat d'escoltar en directe Ràdio Móra d'Ebre.

L'aplicació l'ha desenvolupat Circ de Cultura, una empresa amb la qual l'Ajuntament ja ha treballat anteriorment amb el desplegament d'un servei d'agenda cultural per Internet que funciona des de fa dos anys, segons ha explicat l'alcalde, Joan Piñol. Ara, amb la nova aplicació, "volem donar un pas més i poder oferir a la ciutadania un servei que permeti portar a qualsevol persona tot Móra d'Ebre a la butxaca".

Sergi Casado i Mar Cirera, responsables de Circ de Cultura, han destacat la utilitzat de l'aplicació per a aquelles persones de Móra d'Ebre o de fora que volen estar al dia del que passa a la població i dels serveis que ofereix el municipi. Moltes de les informacions, establiments i llocs d'interès inclosos a l'app estan geolocalitzats, amb la qual cosa es facilita a l'usuari poder arribar sense dificultats al lloc on es realitza un acte o a l'indret o establiment que es vol visitar. Una altra facilitat que ofereix l'aplicació és poder consultar les adreces i els números de telèfon de tots els serveis, entitats i activitats econòmiques del municipi, i poder trucar al telèfon directament des de l'aplicació mateixa.

A banda d'això, l'app ofereix la possibilitat a l'usuari de rebre alertes push d'activitats, informacions o notícies d'interès en el moment que es produeixen, amb la qual cosa l'aplicació esdevé una veritable agenda de la ciutat.

L'app de Móra d'Ebre està disponible per a dispositius mòbils dels sistemes IOS i Android, és gratuïta, intuïtiva i lleugera.