08/03/2016

L’Ajuntament de Móra dEbre rep la visita de 40 alumnes del Col·legi Lluís Viñas

Un grup de 40 alumnes de dos classes de 3r de primària del Col·legi Lluís Viñas Viñoles de Móra d'Ebre han visitat aquest matí les instal·lacions de l'Ajuntament de Móra d'Ebre, acompanyat dels professors. Han sigut rebuts per l'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, al seu despatx, on la primera autoritat municipal ha fet una explicació de les tasques més rellevants del seu càrrec.

El grup ha fet un recorregut complet per la Casa de la Vila per conèixer de primera mà l'activitat que desenvolupa dia a dia la institució local i els seus diferents departaments. A les dependències de la Policia Local han sigut rebuts pel seu cap, Ramon Sastre, qui ha fet una explicació als infants de les tasques que efectuen els agents del cos i de les instal·lacions, vehicles i materials de què disposa la policia per tirar endavant la seua missió.

El recorregut dels escolars del Lluís Viñas també ha passat per la sala de plens, situada al centre cívic annex a la Casa de la Vila. En aquesta sala han rebut les explicacions de l'alcalde i del regidor Raúl Oliván, i han pogut fer les preguntes pertinents sobre l'organització municipal i el funcionament del ple.