22/03/2016

Activitats de l'Antena del Coneixement de la URV a Móra d'Ebre

L'Antena del Coneixement del Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili (URV) a Móra d'Ebre organitza les activitats següents en el període primavera-estiu 2016:

Del dia 18 fins al 31 de març, a la sala temporal d’exposicions “Julio Antonio”, al c. d’Antoni Asens, 16: Exposició: “Minories ètniques xineses -Tibet”.

Dia 13 d’abril, a La Llanterna Teatre Municipal, a les 18.00 hores: Projecció d’una pel·lícula en anglès en versió original

Del dia 14 fins al dia 24 d’abril, a la sala temporal d’exposicions “Julio Antonio”, al c. d’Antoni Asens, 16: Exposició “L’Abecedari de la Llibertat”.

Dia 19 d’abril, a La Llanterna Teatre Municipal, a les 18.00 hores: Projecció d’una pel·lícula en francès en versió original.

Dia 12 de maig, a la Biblioteca Comarcal, a les 19.30 hores: Conferència “De la princesa encantada a l’autoestopista del revolt”, a càrrec de la professora Mònica Sales de la Cruz, del Departament de Filologia Catalana de la URV.

Dia 26 de maig, a la Biblioteca Comarcal: Trobada del Club de Lectura.


Dia 2 de juny, al Centre Cívic “La Magdalena”, Universitat d’Estiu: Taller de dietètica saludable "Planificació de menús setmanals", a càrrec del professor Rafael Balanzà de la URV.

Dies 7, 14, 21 de juny, Taller de Tast de vins i cerveses locals a diferents restaurants de Móra d’Ebre, amb comentaris a càrrec de Sandra Rico, enòloga de la DOQ Priorat.