L'alumnat de l'Escola d'Hoteleria de l'Institut Dertosa exposarà la feina feta el primer trimestre davant el món empresarial i les Estrelles Michelin del territori.
L'acte es durà a terme el dilluns 25 de gener i l'1 de febrer a les 16:00h, a la sala restaurant del propi institut, sense públic, a causa de les restriccions de la pandèmia.
L'alumnat del Cicle de Grau Superior Direcció de Serveis en Restauració ha organitzat i preparat l'esdeveniment per a què els del Cicle Superior Direcció de Cuina puguin fer la presentació de la carta de postres de restaurant que han creat a les classes de pastisseria.
Les jornades s'emmarquen dins del pla de difusió de la Formació professional dual i volen remarcar els bons resultats d'aquesta formació.
Actualment, a l'Institut Dertosa es poden cursar tres cicles formatius de grau mitjà: CFGM en cuina i gastronomia; CFGM en forneria, pastisseria i confiteria i CFGM de Serveis en restauració. D'altra banda, aquest any acaba la primera promoció del CFGS en Direcció de Serveis en Restauració i s'ha implantat el CFGS en Direcció de Cuina.
Aquesta àmplia oferta formativa s'imparteix per part d'un equip humà d'alta qualificació i dilatada experiència en el sector de l'hoteleria. Això fa possible que l'alumnat surti preparat per encarar-se a un sector cada cop més exigent.
L'Escola està oberta al públic en general els dimarts, dimecres i dijous, dies en què poden degustar-se menús elaborats i servits pel propi alumnat com a pràctica complementària a les classes. Per a més informació i reserves: https://agora.xtec.cat/insdertosa/restaurant-pedagogic/
Els divendres, també es pot accedir a la botiga pedagògica de pastisseria on es poden adquirir productes d'alta qualitat tant dolços com salats en funció del programa del curs.