21/12/2020

Presentació de l'Estratègia de desplegament de l'Agenda 2030 i el Green Deal a les Terres de l'Ebre

 
El director de l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (IDECE, Albert Salvadó, amb el cap del Departament de Canvi Climàtic del Centre Tecnològic de Catalunya-EURECAT, Carles Ibáñez, i la directora d'Albirem, Laura Puértolas, presenten aquest dilluns, 21 de desembre, l'Estratègia de desplegament de l'Agenda 2030 i el Green Deal a les Terres de l'Ebre.

En la roda de premsa virtual, a través de la plataforma Zoom, donaran a conèixer els resultats de l'informe elaborat per tal d'identificar les oportunitats que aquest full de ruta internacional ofereixen per situar les Terres de l'ebre com a territori referent en sostenibilitat.

L'Agenda 2030 és el nou full de ruta global per avançar vers el desenvolupament sostenible, aprovada per Nacions Unides el 2015, que inclou objectius que cobreixen la dimensió social, econòmica i ambiental de la sostenibilitat i aborden cinc gran àmbits: planeta, persones, prosperitat, pau i aliances. El Green Deal - Pacte Verd Europeu - és l'estratègia de la Unió Europea per aconseguir una economia sostenible i assolir la neutralitat climàtica l'any 2050.